GABICCE MARE
+39 0541/954640
info@bellavistahtl.com
VLA

SPORT

Ons hotel maakt deel uit van “Bike & Sport Hotels” en biedt haar wielrenners een fietsgarage en technische assistentie aan, samen met programma’s voor onvergetelijke fiets-uitstappen in het heuvelachtige binnenland van Marken en Romagna, speciaal uitgestippeld door onze gidsen en opgenomen in het informatiepakket dat U samen met de technische shirt aangeboden wordt bij Uw aankomst.
Onze vrienden wielrenners kunnen gratis gebruik maken van onze technische ruimte en bewaakte garage voor hun fietsen, reiniging van technische en sportieve kledij ; specifieke restauratie mogelijk op aanvraag.

BIKE & SPORT HOTELS

De Bike & Sport Hotels Marken verbinden aan de tradionele gastvrijheid een bijzondere zorg voor de reizigers op hun eigen fiets.

Gevoelig voor de behoeften van de meest veeleisende wielertoerist, hebben ze zich georganiseerd om een aangenaam verblijf aan te bieden met een ruime keuze aan gepersonaliseerde diensten.

DIENSTEN OP MAAT

- Veilige bewaarplaats voor Uw fiets
- Werkplaats voor technische bijstand
- Informatie en parcours
- gids voor wielertoeristen
- Wasserij voor technische kledij
- Medische assistentie en fysiotherapie
- dieetmenu's 
- Hydromassagezwembad
- massagebed voor Shatzu en relaxzetel
- technische kledij

TENNIS

Wij informeren alle Tennis-liefhebbers dat het Hotel Bellavista geconventioneerd is met het
 DCA TENNIS ACADEMY CASTELLANI, gelegen op slechts 150 m van ons hotel, met tennisvelden die uitzicht bieden op zee en omringd zijn door groen.
Het centrum wordt beheerd door de verantwoordelijke M. Duilio Castellani, samen met zijn staff van tennis-leraars komende van de beste nationale en internationale tennis-federaties, om U de unieke gelegenheid te bieden het tennisspel aan te leren of Uw techniek te verbeteren. De staff van het centrum werkt al sinds 10 jaar in de beste resorts en heeft meer dan 10 000 atleten getraind, waaronder amateurs, liefhebbers en professionisten.

TENNIS ACADEMY

BASIS NIVEAU: indien U slechts een halve dag wenst te wijden aan tennis en de rest van de dag gewoon als toerist wilt doorbrengen (€ 199,00 per persoon - enkel tennis, lessen van 1h30m gedurende 6 dagen, max 3 personen per veld)
INTENSIEF NIVEAU: indien U onze lessen ten volle wilt uitbuiten en onmiddellijk wilt toepassen met 2 dagelijkse lessen van 1h30m en free tennis (€ 399,00 per persoon – enkel tennis, 2 modules van 1h30m voormiddag en namiddag gedurende 6 dagen, max 3 atleten per veld)
INDIVIDUELE LESSEN: aan € 39,00 per les van 50 minuten

GRATIS LESSEN

Wij bieden aan al de klanten van ons Hotel 3 gratis lessen aan bij het DCA ACADEMY TENNIS CASTELLANI

Voor meer informatie over ons programma en over onze lessen kan U contact opnemen met de Leraar Duilio Castellani op GSM 346 9449365 of via E-mail duilio.castellani@gmail.com
best offers
No comments entered
Piazza Giardini Unita' d'italia, 9 - 61011 - Gabicce Mare(Pu)
Tel. +39 0541/954640 - Fax +39 0541/950224
E-mail: info@bellavistahtl.com
Privacy Policy - P.Iva 00160530416
Credits TITANKA! Spa © 2015